Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 22 de setembre del 2017

BEGUR S'AFEGEIX A LA MARATÓ PER LA DEMOCRÀCIA DE DIUMENGE

Marató per la democràcia

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 22/09/17
 
L’Ajuntament de Begur i l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) convoquen els begurencs i begurenques a participar a la concentració popular de la Marató per la Democràcia que es farà aquest diumenge, a les 11 del matí, davant la Casa de la Vila.
 
 
 
L’objectiu de la Marató per la Democràcia, impulsada per ANC i Òmnium a nivell de tot Catalunya, no és altre que sortir a fer campanya pel referèndum de l’1 d’octubre, creant alhora el material de campanya.
 
“Volem que sigui una jornada festiva, transversal i participativa per tenyir el país de democràcia”, es recorda des de les entitats sobiranistes. “La marató és una crida a la democràcia”, ha recordat l’alcalde, Joan Loureiro, que ja va convocar els veïns a una concentració dijous passat davant l’Ajuntament, a favor de la democràcia i les llibertats, arran de les detencions i escorcolls a la Generalitat i que va aplegar unes 250 persones.
 
En aquesta Marató, que es oberta a totes les entitats de l’índole que sigui, els assistents podran participar en tallers per pintar pancartes, desplegar lones, preparar xapes o fer cartells. Els cartells es podran descarregar directament de la pàgina web https://cridademocracia.cat/marato-democracia/. En aquesta web es poden aconseguir cartells d’Òmnium, de l’ANC, de la CUP, de l’AMI o d’ERC. Un cop dissenyat i elaborat el material, tindrà lloc la penjada i enganxada d'aquest pel municipi.